Bilreklame i Glostrup – Bliv mere synlig på vejene

Skræddersyet bilreklame i Glostrup. Dine forventer og behov er i fokus her.

Bilreklame i Glostrup - Hvorfor er det vigtigt?

Oplever du til tider, at det kan være svært, at få nye kunder? Måske oplever du, at der er en masse mennesker i dit lokalområde, som ikke rigtig kender til din virksomhed? På trods af du allerede har udført en masse opgaver og projekter for kunder i lokalområdet.  

Hjælp dig selv med at få en masse eksponering uden rigtigt at skulle ændre på din dagligdag. Hos CPH Wrap forstår vi vigtigheden af hele tiden at brande sig selv. En måde at brande sig selv på er ved hjælp af reklamer på din bil. 

Udnyt tiden på vejen

Bruger du allerede det meste af din arbejdstid på at køre rundt til dine forskellige arbejdsopgaver, møder eller kundebesøg? Så kan bilreklame i Glostrup være en oplagt mulighed for at reklamere din virksomhed, samtidig med at du udfører dine daglige gøremål på vejen og hos kunden. 

Kontakt os i dag, og lad os få skræddersyet en løsning efter dine ønsker. Du kan ringe til os på 42 90 94 00, eller udfylde vores kontakt formular med en kort beskrivelse af din opgave.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  folie reklame på varebil
  billig folie

  Mange muligheder med reklame på bil i Glostrup

  Bilreklame i Glostrup er en nem og billig måde at nå ud til en masse mennesker, når du allerede er på landevejen og for den sagsskyld motorvejen. På den måde kan du potentielt skabe stor genkendelighed og opmærksomhed til din virksomhed, i det område du kører i.

  Kunne du ligeledes tænke dig at synliggøre din virksomhed yderligere, så kan vi i den grad anbefale: 

  Du behøver selvfølgelig ikke at få udført alle opgaver på en gang. Det er altid noget, som kan komme løbende. Men jo mere du kan brande dig selv, så du hele tiden er “top of mind”. Samtidigt med at du selvfølgelig udfører et arbejde af højeste kvalitet, så vil kunderne med garanti huske dig og dit brand.

  Billig bilreklame i Glostrup

  Er du på udkig efter et fantastisk tilbud på bilreklame i Glostrup, kan vi hos CPH Wrap med sikkerhed i stemmen fortælle, at vi er den helt rette samarbejdspartner. 

  Vi har ikke nogen fast grundpris, hvilket skyldes at ingen bilreklame er ens. Vi skræddersyer altid vores service efter dine ønsker og behov. En bilreklame pris kan nemlig afhænge af en masse faktorer. Eksempelvis typen af reklame du har behov for, størrelsen af reklamen og antallet af biler der er tale om.

  Beskyt firmabilen med folie

  Vi skal desuden have in mente, om du ønsker at få udført folie til din bil i Glostrup. Kort sagt vil det beskytte din bil yderligere. Men du kan også skabe mere opmærksomhed med en ny farve og et nyt design.

  Derudover skal vi kigge på, om du er på udkig efter en enkel aftale eller en skræddersyet samarbejdsaftale i takt med at din virksomhed vokser. 

  Kontakt os på 42 90 94 00, eller skriv til os over mail info@cphwrap.dk.

  Hvor er det bedst at have reklame på sin firmabil?

  Hos CPH Wrap hjælper vi dig med at synliggøre din virksomhed på vejene i Glostrup. Dette gør vi ved at påføre reklamer på bilen med eksempelvis din virksomheds navn og logo. 

  Vi anbefaler dog at få reklamer bag på din bil, da det særligt er her, vi oplever den største effekt. Det er her, reklamerne er mest synlige for bilister, der kører eller holder i kø bag dig.

  Vi kommer med vores ekspertise

  Reklamer på siden af bilen er naturligvis med til at synliggøre din virksomhed, men det er kun ganske få sekunder, potentielle kunder har for at se din reklame. Derfor risikerer du at gå glip af potentielle kunder, da de ikke ser dine kontaktinformationer og budskabet bag annoncen.

  Vores ekspertise ligger i at påføre reklamer på biler, og vi har gennem vores mange år på området gjort et utal af kunder tilfredse. Er du interesseret i at få flere eksponeringer via bilreklame i Glostrup? Så er vi med garanti den bedste samarbejdspartner til dette, hvor du vil opnå de bedste resultater.

  Anmeldelser

  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  4.7/5

  4.7 ud af 5

  40 anmeldelser

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  Min oplevelse hos CPH Wrap har været yderst tilfredsstillende. Lige fra service og rådgivning til det endelige udførte arbejde.

  5/5

  Fantastisk service

  Professionel, engageret og fleksibel med service, der rækker ud over det forventelige ! 🙂

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  kanon flot arbejde på vores firmabil, vi er vilde med den og det flotte arbejde

  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  5/5

  5 ud af 5

  6 anmeldelser

  5/5

  Super søde og dygtige mennesker.

  Er meget tilfreds med den indpakning jeg fik på min private bil. De kan være svære at træffe på telefonen, men svarer hurtigt på mails

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud