Få hjælp til forsikringsskader på bilen

Vi hjælper dig med dine forsikringsskader på bilen

Er din firmabil blevet ridset? Og står dit logo eller din folie ikke længere helt skarpt?

Hos CPH Wrap står vi klar til at hjælpe dig, hvis du skal have udbedret en forsikringsskade på folien på din bil. Vi ved om nogen, hvor vigtigt det er, at din firmabil tager sig godt ud, og at designet på bilen er i orden.

Vores virksomhed er placeret i Brøndby, og vi sørger gerne for, at du hurtigt kan blive godt kørende igen i en firmabil, der er hundrede procent præsentabel.

Du er også velkommen til at henvende dig til os over telefonen 42 90 94 00 eller mailen info@cphwrap.dk, hvis det er din private bil, der har fået ridser i folien. Den type af forsikringsskade har vi også stor erfaring med at håndtere.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Få genskabt dit design og logo – lad os udbedre din forsikringsskade

  Med vores hjælp kan du få genskabt det gamle design på bilen ned til den mindste detalje. Dit logo og design skal stå helt skarpt, før det har den ønskede effekt – og det er vi eksperter i at få til at ske. Det gælder, uanset hvor på bilen skaden er opstået, og det gælder, uanset hvor stort omfanget af skaden på bilens folie er. Giv os gerne et kald allerede i dag, hvis du gerne vil have vores besyv med i forhold til en forsikringsskade på folien på din bil.
  udbedring af skade - folie reklame på varebil

  Vil du gerne have en pris på en forsikringsskade?

  Det er meget forskelligt, hvad det koster at få udbedret en skade på din bils folie. Og når der er tale om en forsikringsskade, kan der også komme en selvrisiko med i spil. Vi er vant til at håndtere forsikringsskader, hvor der er sket en skade på bilfolien, og derfor kan du trygt overlade det til os at få genskabt dit logo og design på bilen. Det gælder, hvad enten der er tale om en forsikringsskade på en firmabil eller en privatbil.

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Forsikringsskade
  – skal vi få din firmabil til at stå helt skarpt igen?

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have vores hjælp til at få udbedret en forsikringsskade.

  Vi er nemme at fange på telefon 42 90 94 00, og du kan også vælge at skrive til os på info@cphwrap.dk. Så vender vi hurtigt tilbage med en pris på din skade – og du kan få din bil til at stå hundrede procent skarpt igen.

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud