Forsikringsskade af bil med folie

Har uheldet været ude og firmabilen er skadet hvor logoet eller folien førhen var? Måske er der kommet større ridser i folien og det skal repareres? Hos CPH Wrap sørger vi for at genskabe det gamle design til punkt og prikke. Vi ved hvor vigtigt det er, at logo, design mv matcher 100% – uanset hvor det præsenteres. Tøv ikke med at kontakte os. Ring på telefon 42 90 94 00 eller skriv en mail til info@cphwrap.dk og få et uforpligtende tilbud på Jeres forsikringsskade af firmabil med folie.

Vi genskaber Jeres design

Uanset placering af bilens skade, kan vi genskabe det gamle foliedesign. Om det har været en reklame, et logo, eller mønster mv. har ingen betydning for vores dygtige medarbejdere. Vi sørger for at håndtegne designet, så folien på bilen bliver nøjagtig som før. Det går ikke, at folien og designet ikke passer til bilens helhed eller resten af virksomhed identitet.

Vi ved at en bildekoration er yderst vigtig, da det er en effektiv metode at blive synlig på i gadebilledet. Derfor er det også vigtigt, at folien er præsentabel og uden skader. Vores team af dygtige designere sørger for, at din firmabil altid er unik og synlig i trafikken.

Reparation af folie på bil

Er der tale om en forsikringsskade af bil med folie monteret? Så kan du trygt stole på CPH Wrap til at genskabe Jeres foliedesign. Vi optegner det gamle design i hånden og sørger for, at designet bliver nøjagtigt som før. Du kan fange os på telefon 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk, hvor du kan indhente et gratis tilbud på forsikringsskade af bil med folie.

© Copyright 2020 CPH Wrap - Udviklet af Best-One A/S