Bilreklame gør dig synlig på vejene

Spred dit budskab med egen reklame på bilen

Ingen bliver imponeret af en dårlig bilreklame. Hos CPH Wrap sørger vi for, at du får det bedst mulige ud af din synlighed på bilen, hvilket er bagenden og bag-kofangeren. Her bliver den blandt andet set af folk, som kører bag dig eller når du holder for rødt i et lyskryds. Dette giver dem tid til at nærstudere bilreklamen. Derfor er det en god ide at sætte firmanavn, logo, telefonnummer eller hjemmesiden på reklamen.

Sidder reklamen eksempelvis på siden af bilen, er det kun få sekunder folk har til at se bilreklamen og kan derfor gå glip af kontaktoplysningerne eller hele budskabet bag annoncen.

Skab genkendelighed med reklame på bilen

En reklame på bilen er en nem og billig måde at skabe genkendelighed samt opmærksomhed på vejene og bringer dit budskab ud til endnu flere mennesker. Er en bilreklame ikke nok for dig og ønsker du mere synlig- og genkendelighed, kan vi også tilbyde en fuld folieindpakning af bilen.

Du kan også blive synlig med:

Få et tilbud på bilreklame

Vil du gerne være synlig for potentielle nye kunder? Så er det en god idé at investere i en reklame på bilen. Hvad enten det er en enkelt bil eller du er indehaver af flere firmabiler, så kan vi hjælpe dig med montering af bilreklame. Du kan kontakte os på telefon 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk, hvis vi rådgiver dig til den bedste løsning inden for bilreklame.

Nem vedligeholdelse ved bilreklamer

Bilreklamens folie er let at vedligeholde og udskiftes nemt, hvis budskabet skal opdateres. Med vores erfaring ved vi heldigvis, hvad der fungerer, og derfor kan vi vejlede dig til den bedst mulige reklameplatform. Kontakt os i dag på telefon 42 90 94 00  og få et uforpligtende tilbud på din helt egen reklame på bilen.

Klik ind på vores cases og bliv inspireret.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring og hør nærmere
42 90 94 00

© Copyright 2020 CPH Wrap - Udviklet af Best-One A/S