Bilreklamer med prisgaranti og folieindpakning

Bliv synlig på vejene

Bliv synlig på vejene og spred dit budskab med egen bilreklame

Ingen bliver imponeret af en dårlig bilreklame. Hos CPH Wrap sørger vi for, at du får det bedst mulige ud af din synlighed på bilen, hvilket er bagenden og bag-kofangeren. Her bliver den blandt andet set af folk, som kører bag dig eller når du holder for rødt i et lyskryds. Dette giver dem tid til at nærstudere bilreklamen. Derfor er det en god ide at sætte firmanavn, logo, telefonnummer eller hjemmesiden på reklamen. Sidder reklamen eksempelvis på siden af bilen, er det kun få sekunder folk har til at se bilreklamen og kan derfor gå glip af kontaktoplysningerne eller hele budskabet bag annoncen.

Skab genkendelighed med reklame på bilen

En reklame på bilen er en nem og billig måde at skabe genkendelighed samt opmærksomhed på vejene og bringer dit budskab ud til endnu flere mennesker. Er en bilreklame ikke nok for dig og ønsker du mere synlig- og genkendelighed, kan vi også tilbyde en fuld folieindpakning af bilen.

Du kan også blive synlig med:

Nem vedligeholdelse ved bilreklamer

Bilreklamens folie er let at vedligeholde og udskiftes nemt, hvis budskabet skal opdateres. Med vores erfaring ved vi heldigvis, hvad der fungerer, og derfor kan vi vejlede dig til den bedst mulige reklameplatform. Kontakt os i dag på telefon 4290 9400 og få et uforpligtende tilbud på din helt egen reklame på bilen.

Klik ind på vores cases og bliv inspireret.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring og hør nærmere
4290 9400

N

Lav kontaktpris for at nå dine kunder

N

Virker 24 timer i døgnet

N

Kræver ingen vedligeholdelse

N

Prisgaranti på bilreklamer

BESKRIV DIN OPGAVE

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Der er mange måder at markedsføre sin virksomhed på, men de fleste metoder byder på en del usikkerhed. Det kan almindeligvis være svært at vide, om en form for markedsføring nu også vil bære frugt eller ej.

En bilreklame er dog en klassisk løsning, som stadig benyttes af utallige virksomheder. Det skyldes, at man kan gøre opmærksom på sin service på yderst simpel vis. Ved at sætte en reklame op på en bilen udnytter du en ressource, som du allerede ejer, og det kan potentielt resultere i et hav af nye kunder, når du ruller forbi på vejen.

De fleste mennesker er på en eller anden måde aktive i trafikken, hvilket gør bilreklamer særdeles effektive, når det kommer til at skabe opmærksomhed!

Det skal dog ikke være en hvilken som helst reklame, som kommer til at optræde på bilen. Der skal nu engang være tale om kvalitet. Ingen bliver imponerede af en dårlig bilreklame. Med vores erfaring ved vi heldigvis, hvad der fungerer (samt hvad der ikke fungerer), og derfor kan vi vejlede dig til den bedst mulige reklameplatform. På den måde betaler investeringen sig bedst.

For i virkeligheden er der nemlig et hav af muligheder, når det kommer til bilreklamer. Antallet af forskellige designs kan i sig selv være uendeligt, men der skal også tages højde for bilens form og størrelse. Ofte betaler det sig også at have lidt kreativitet inde over reklamen. Det er endnu et punkt, som vi let kan tage en samtale om, når du henvender dig angående en bilreklame.

I modsætning til de fleste andre typer reklamer, er der som sådan ingen begrænsninger for, hvor ofte en bilreklame er aktiveret. Folk ser den, når de ser bilen – så simpelt er det. Hvis bilen holder parkeret et sted, vil folk se den. Og det samme gør sig gældende, når du kører i bilen.

Med andre ord er det helt op til dig selv, hvornår reklamen bliver set. Bilreklamer er altså en yderst alsidig måde at markedsføre sin virksomhed på. Både andre bilister, cyklister og måske især fodgængere vil få øje på din reklame.

Når du beslutter dig for at reklamere via bilen, skal du blot investere i reklamen en enkelt gang. Herefter er der ingen løbende udgifter! Det er stærkt modsat mange andre former for markedsføring, så det er i den grad en fordel, der bør nævnes.

Så længe bilen er i brug, og så længe der er tale om en kvalitetsreklame, vil der altid være mange langsigtede fordele. Når den første investering er sket, kan du nyde godt af reklamen i flere år.

Eksempler på bilreklamer og folieindpakninger

Barebells Bilreklame
Barebells Bilreklame
Barebells Bilreklame
Barebells Bilreklame
Montering af carbon folie på Lamborghini Gallardo Superleggera
Ford Mustang folieindpakning til guld
Folieindpakning af Ford Mustang GT
Fiat Punto bilreklame og folieindpakning
Bilreklame for www.anmeld-haandvaerker.dk
IT Kamera Bilreklame
Børns Vilkår Bilreklame
Nocco Bilreklame
Nocco Bilreklame
Nocco Bilreklame
Carbon folie til Lamborghini Gallardo
Ford Mustang GT folieindpakning til guld
Folieindpakning og reklame på Hvid Fiat Punto
Fiat Punto folieindpakning og bilreklame
Anmeld Håndværker bilreklame
Elite Flyt Bilreklamer
Fejekosten Bilreklame
Cph Wrap Bilreklame
Cph Wrap Bilreklame
Cph Wrap Bilreklame
Folieindpakning af Ford Mustang fra Hvid til Guld
Folieindpakning Ford Mustang GT fra hvid til guld
Folieindpakning og reklame på Fiat Punto
Folieindpakning og bilreklame af Fiat Punto
www.anmeld-haandvaerker.dk bilreklame
Nem Polering Bilreklame
Axeltoft & Søndergaard Bilreklame
Axor Bilreklame
Axor Bilreklame
Axor Bilreklame
Ford Mustang folieindpakning fra Hvid til Guld
Folieindpakning af Ford Mustang
Folieindpakning af Fiat Punto fra hvid til sort
Folieindpakning af Fiat Punto
Anmeld Haandvaerker bilreklame
Børns Vilkår Bilreklamer
Danpumper Bilreklame

Fandt du ikke det du ledte efter?

Dette er blot et udsnit af vores mange produkter. Ring og hør nærmere, hvis det du leder efter ikke er blandt ovenstående.CPH Wrap
Dalager 3, Port 1-3
2605 Brøndby

Tlf: 4290 9400
info@cphwrap.dk
CVR. 35724567

HOLD DIG OPDATERET

Facebook YouTube Instagram Linkedin

#CPHWRAP