Bilreklame – Gør din virksomhed synlig på vejene

3 grunde til at vælge CPH Wrap

Bilreklame - Gør din virksomhed synlig på vejene

Du bruger måske en del af din arbejdstid på at køre rundt på vejene til forskellige arbejdsopgaver, møder eller kundebesøg? Hvorfor ikke bruge tiden på at reklamere for din virksomhed samtidigt? Hos CPH Wrap sørger vi for, at du kan synliggøre din virksomhed på vejene, bl.a. ved hjælp af reklamer på bilen.

Vi kan tilbyde bilreklame overalt på bilen, men vi oplever særligt, at reklamer bag på bilen har den største effekt, da det her bliver set af folk, der kører bag dig. Kort sagt vil du med en bilreklame være mere synlig for mange, så længe den placeres korrekt – Og det er det, som vi er eksperter til.

Sidder din bilreklame eksempelvis på siden af bilen, er det kun få sekunder, folk har til at se din bilreklame i København, på landevejen og andre lokationer. Derfor risikerer de at gå glip af kontaktoplysningerne eller hele budskabet bag annoncen.

Hos CPH Wrap har vi erfaringen og ekspertisen til at kunne give din firmabil et nyt look. Vi vejleder og monterer, så vi sammen når det bedste resultat, og får spredt det ønskede budskad med den ønskede effekt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Skab genkendelighed med en bilreklame

  Der er mange åbenlyse fordele ved at have reklamer på ens bil, men et af de bedste argumenter er dog, at du får mange eksponeringer for pengene. Andre slags markedsføring vil blive vist for få til eller flere personer ganske få gange, men med en reklame på bilen kan du dagligt nå ud til rigtig mange personer, blot ved at bevæge dig fra et sted til et andet.

  Desuden vil en god bilreklame på din bil, der matcher dit firma, vise potentielle og nuværende kunder, hvem du er. Hvis du kører ud til en kunde, vil de have let ved at genkende dig, og du vil virke mere troværdig, hvis du ankommer i en bil, der er genkendelig og matcher dit brand.

  Vi tilbyder både bilreklame, der holder mange år, men vi tilbyder også billigere folier til kortere kampagner.

  Vores services

  En reklame på bilen er naturligvis en nem og billig måde, hvorpå man kan skabe genkendelighed og opmærksomhed på vejene. Potentielt kan du nå ud til rigtigt mange mennesker, i det område du kører i. Er dette ikke nok for dig, kan vi også tilbyde en fuld folieindpakning af bilen. Udover reklame på bil kan vi også hjælpe din virksomhed med at synligøre sig ved hjælp af bl.a.:

  Bilreklame er billig markedsføring

  Hos CPH Wrap har vi ingen faste prislister, fordi prisen afhænger af hvilken type af reklame, størrelse og antallet af biler der er tale om.

  Du kan i takt med, at din virksomhed vokser vælge at udvide reklamerne på bilerne, eller vælge noget der giver endnu mere synlighed. Men uanset hvad står vi klar til at vejlede og rådgive dig, så vi opnår flotte resultater til konkurrencedygtige priser.

  Sammenligner du med priserne på andre former for markedsføring, er priserne på bilreklame billigt. Især hvis du kører mange kilometer hver dag, hvor din reklame på bilen bliver set af mange mennesker. Desuden skal du med denne form for markedsføring, ikke gøre andet end at sætte dig ind i bilen og køre.

  Hvis du ønsker at høre mere om vores priser, kan du kontakte os på telefon 42 90 94 00.

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻
  Benjamin
  via Facebook

  ★★★★★

  Lækker bil

  Helt klart en anbefaling her fra! De er top dygtige og profesionelle derude, og hold kæft en lækker bil vi har fået tilbage! 💪. Alle pengene og ventetiden værd 🙏
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Betina
  via Trustpilot

  Nem vedligeholdelse ved reklamer på bil

  Foliet på din bilreklame er let at vedligeholde og udskiftes nemt, hvis budskabet skal opdateres. Med vores erfaring ved vi heldigvis, hvad der fungerer, og derfor kan vi vejlede dig til den bedst mulige reklameplatform. Kontakt os i dag på telefon 42 90 94 00 og få et uforpligtende tilbud på din helt egen reklame på bilen.

  Klik ind på vores cases og bliv inspireret af vores reklamer på bil.

  Vi er klar til at hjælpe dig!

  Ring og hør nærmere
  42 90 94 00

  Find os

  Kontaktinfo

  Få et tilbud på reklamer på bil

  Ønsker du, at din virksomhed skal være synlig for nye potentielle og allerede eksisterende kunder? Så anbefaler vi at investere i en reklame på bilen. Hvad enten der er tale om en enkel bil, eller om du er indehaver af flere firmabiler, så hjælper vi dig hellere end gerne med at montere reklamer på bilerne.

  Du kan kontakte os på telefon 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk, hvorefter vi rådgiver dig til den bedste løsning inden for bilreklame.