Kreative facadeskilte til din virksomhed

Bliv synlig i gadebilledet

Vi er eksperter i facadeskilte

Vil du gerne blive mere synlig i gadebilledet og trække flere kunder til din forretning?

Hos CPH Wrap har vi specialiseret os i facadeskilte. Uanset om du gerne vil have lavet et iøjnefaldende facadeskilt med lys eller have sat facadebogstaver op ved din butik, står vores dygtige team klar til at hjælpe dig.

Vi er med dig hele vejen, når du skal have designet et flot facadeskilt, og vi står klar med professionel rådgivning og vejledning. Vores skilteforretning har hjemme i Brøndby nær København, og vi tager os altid tid til en kop kaffe og en snak om dine ønsker til nye facadeskilte.

Giv os gerne et kald allerede i dag på 42 90 94 00, så vi kan høre mere om dine behov for nye skilte til din virksomhed.

Alt inden for facadeskiltning

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Skil dig ud fra mængden med et skræddersyet facadeskilt

  Vil du gerne have designet nye facadeskilte til din butik? Eller vil du gerne have monteret et eller flere lysskilte i forbindelse med dit showroom?

  Facadeskilte er en unik mulighed for at skabe blikfang og gøre potentielle kunder opmærksomme på din virksomhed. Derfor giver vi dig rig mulighed for at lege med designet og udtrykket, så du kan skille dig ud fra mængden.

  Er du i tvivl om, hvad der vil virke bedst i forhold til din forretning? Så står vi klar til at rådgive dig om alt, der vedrører design, materialer og lyssætning. Med vores hjælp kan du få lavet et skræddersyet facadeskilt, der har præcis det udtryk, du drømmer om.

  Køb nye facadeskilte til priser, der er til at betale sig fra

  Hvad koster et nyt facadeskilt? For at kunne svare dig på det spørgsmål har vi brug for mere information fra dig. Er det skilte med lys, du efterspørger? Er det et skilt med facadebogstaver, du gerne vil have lavet? Eller er det en helt tredje form for skilt, du er interesseret i?

  Få en god pris på dine skilte

  Et skilt er ikke bare et skilt, og hver eneste gang vi producerer et facadeskilt, er det sit helt eget. Hos os får du en skræddersyet løsning, og derfor vil prisen også altid variere. Prisen afhænger blandt andet af, hvilke materialer der skal bruges, om der skal lys på skiltet, og størrelsen på facadeskiltet.

  Kontakt os gerne på telefonen 42 90 94 00 eller skriv en mail til os på info@cphwrap.dk for at få mere viden om prisen på det facadeskilt, du gerne vil have lavet til din virksomhed.

  Når du ønsker dig facadeskilte, der kan holde i mange år

  Hos os kan du ikke få andet end kvalitetsløsninger. Vi sælger kun facadeskilte, der er af en høj kvalitet, og som er lavet af holdbare materialer. Vores team har arbejdet med skilte i mange år – og derfor ved vi præcis, hvad der skal til for, at vi kan tillade os at sige, at vores facadeskilte er af en høj kvalitet. Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om de kvalitetsløsninger, vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻
  Benjamin
  via Facebook

  ★★★★★

  Lækker bil

  Helt klart en anbefaling her fra! De er top dygtige og profesionelle derude, og hold kæft en lækker bil vi har fået tilbage! 💪. Alle pengene og ventetiden værd 🙏
  Martin
  via Google

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Betina
  via Trustpilot

  Få et godt tilbud med gode priser på facadeskilte

  Er du interesseret i at få udarbejdet et tilbud på facadeskilte? Eller vil du gerne høre mere om de materialer, vi anvender? Så hører vi gerne fra dig.

  Du er velkommen til at kontakte os på telefon 42 90 94 00 eller sende en e-mail afsted til os på info@cphwrap.dk. Vi bestræber os altid på en kort svartid, så du kan komme videre med dine skilteplaner.

  Find os

  Kontaktinfo