Udstillingssystemer

Event og udstillinger

Event og udstillinger er en fantastisk måde at reklamere for din virksomhed, kommunikere dit budskab og samtidig sælge dine produkter og/eller ydelser.

Det er vigtigt, at der er styr på din messestand, så din virksomhed og dine produkter bliver repræsenteret på bedste vis – og det kan CPH Wrap hjælpe med.

Vi har stor erfaring med opstilling af stande til både messer og events, hvorfor vi med garanti også vil kunne hjælpe dig og din virksomhed med at opstille en professionel messestand, der indeholder diske og podier, bannersystemer, roll-ups og meget andet.

Klik ind på vores cases og bliv inspireret.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring og hør nærmere
42 90 94 00

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Find os

  Kontaktinfo