Vægprint med eget motiv

Vægprint som folie eller wallsticker gør det nemt at få en flot vægdekoration. Hos CPH Wrap har vi næsten ingen grænser, når det kommer til selvklæbende vægprint. Vi står for hele processen, lige fra design til montering af folien. Folien til vægprint monteres naturligvis med en UV- og slidbeskyttende overfalde, enten i mat eller blank finish. Så hvis du har en tom væg i virksomheden eller i din bolig, kan vi hjælp med en flot vægdekoration i form af vægprint i folie. Du kan ringe til os på telefon 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk.

Vi har stor erfaring med print af selvklæbende vægprint – eksempelvis firmalogo, virksomhedens kultur, visioner eller missioner, eller enkelte dekorative mønstre som vil lyse rummet op. Med andre ord, er det kun fantasien, som sætter grænser.

Montering af vægprint

Gennem vores mange års erfaring, har vi monteret utallige vægprint i forskellige design. Her giver vi dig muligheden for at få et selvklæbende folie i alle former og farver, så du får det præcis som du vil. Folie, selvklæbende bogstaver til væggen, wallstickers er alle nemme at sætte op og kan hurtigt udskiftes uden at det efterlader mærker på væggene.

En skræddersyet løsning

Går du med en ide til et design, som du gerne vil have på væggen, så kan vores kompetente designteam hjælpe dig med, at føre det ud i livet. Vi kan også hjælpe dig med et unikt design til netop dit vægprint – uanset budskab. Du kan fange os på telefon 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk, hvor vi sidder klar til at rådgive og byde dig velkommen hos CPH Wrap.

© Copyright 2020 CPH Wrap - Udviklet af Best-One A/S