Vægprint

Dekorer dine vægge med vægprint. Vi tilbyder alt inden for vægprint.

Vægprint hos professionelle

Har du en tom væg i dit hjem eller i din virksomhed, som du gerne vil have dekoreret? Så er du landet det helt rette sted.

Hos CPH Wrap har vi specialiseret os i vægprint. Hos os kan du bestille et eller flere selvklæbende prints til din væg med dine egne specialdesignede motiver. Med vores hjælp kan du pryde dine vægge med præcis de bogstaver, det logo eller det motiv, du ønsker dig allermest.

Monteringen står vi også gerne for, så du kan være sikker på at ende ud med et flot og professionelt resultat. Vi hjælper både private og erhvervsdrivende med print til væggen, og vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har brug for vores hjælp til at dekorere dine vægge.

Du er mere end velkommen til at ringe os op over telefonen 42 90 94 00 eller skrive en mail til os på info@cphwrap.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Bestil store bogstaver til væg eller din virksomheds logo som vægpynt

  Driver du en virksomhed, og mangler du noget til at hænge op på væggene på kontoret? Så er det kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan du kan dekorere dine vægge.

  Du kan vælge nogle helt klassiske billeder eller plakater, eller du kan vælge noget vægpynt, der siger mere om din virksomhed. Du kan få lavet virksomhedens logo som selvklæbende vægprint, eller du kan få lavet store bogstaver, der citerer firmanavnet.

  Mulighederne er mange – og hos os er vi eksperter i at lave en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed.

  Vægprint
  Vægprint pris

  Forskøn din væg – print med masser af personlighed

  Én ting er at købe et billede eller en plakat og hænge det op på væggen derhjemme eller på kontoret. En anden ting er at få designet dit helt eget vægpynt med dine helt egne motiver. Det skaber masser af personlighed i din indretning, og det siger en masse om dig eller din virksomhed. Vi hjælper dig med at designe, producere og montere din vægdekoration – og vi giver dig altid en god og fair pris.

  Brug folie til væggen i din boligindretning

  Det er ikke kun i din virksomhed, at du kan bruge vores vægprint. Du kan også sagtens bruge vores selvklæbende folie hjemme i privaten. Det er meget moderne at hænge wallstickers op på børneværelset, i entreen eller i soveværelset, og hos os kan du få lavet dine egne personlige wallstickers. Vi kan lave vægprint til dig med dit yndlingscitat, med dine yndlingsfarver eller med andre motiver, som du holder af. Skal du bygge til, hjælper vi dig gerne med at designe vægprint, der kan pryde de nye tomme vægge.

  Hvad koster vægprint?

  Det er meget forskelligt, hvad et vægprint koster. Det afhænger først og fremmest af, hvilket rum du skal have lavet.

  Størrelsen tæller også med i regnestykket, og det samme gør de materialer, der skal bygges i. Uanset hvor du skal have vægdekoration, så kan vi hjælpe dig med vægdekoration til de tomme vægge.

  Giv os gerne et kald på 42 90 94 00, så vi kan tage en snak om de vægprint, du godt kunne tænke dig. Med vores hjælp er alt inden for vægprint muligt!

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Få et godt tilbud på vægprint allerede i dag

  Har vi vakt din nysgerrighed, og vil du gerne høre mere om de muligheder, vi kan tilbyde dig? Så kontakt os gerne allerede i dag.

  Du kan få fat i os på telefon 42 90 94 00 eller ved at sende en e-mail afsted til os på info@cphwrap.dk. Vi glæder os til at høre mere om de vægprint, du gerne vil have lavet til dit hjem eller din virksomhed!

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud