Vinduesfolie til ethvert formål

Hvad enten du har brug for at skærme for nysgerrige blikke eller ønsker en dekoration af glasvægge og vinduespartier i form af dit logo, mønster eller andet design, så kan hjælpe med flotte nye æstetiske indretningsløsninger. Vi har mange års erfaring med design og montering af vinduesfolie, og kan med garanti hjælp dig med præcis hvad du ønsker. Du kan fange os på telefon 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk, hvor vi står klar til at rådgive dig og fører dine drømme til virkelighed.

Hos CPH Wrap går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken design, produktet vinduesfolie eller montering heraf. Alt udføres til punkt og prikke. Uanset om der er tale om indendørs vinduespartier eksempelvis i forbindelse med navngivning af mødelokaler, afskærmning af facadevinduer, kantine-afskærmning mv. Vores professionelle team af designere, som knokler for at levere alt fra idé til færdigt produkt.

Montering af vinduesfolie

Vi besidder en bred vifte af færdigheder og kompetencer, som hele tiden bliver udviklet. Dette gælder naturligvis også montering af vinduesfolie. Her sørger vi for at optimere vores arbejdseffektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Få præcis hvad du ønsker

CPH Wrap leverer og monterer udelukkende vinduesfolie i højeste kvalitet. Derfor sikrer vi os, at vinduesfolien kan holde i mange år frem. Drømmer du om montering af vinduesfolie til kontoret eller boligen, skal ud være velkommen til at kontakte os på telefon 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk.

© Copyright 2020 CPH Wrap - Udviklet af Best-One A/S