Folieindpakning – når du gerne vil give din bil nyt liv

Vi skærer det ud i folie for dig!

Folieindpakning af biler til både privatkunder og erhvervskunder

Vil du gerne følge moden og give din bil en ny farve? Eller vil du gerne beskytte lakken på din bil mod dagligt slid, stenslag og skrammer i vaskehallen? Så kan folieindpakning være vejen frem.

Hos CPH Wrap tilbyder vi folieindpakning af biler til både privatkunder og erhvervskunder. Vi har flere års erfaring med folie til biler, og vi står klar til at tage imod din bil, hvis du gerne vil have vores hjælp til at give din bil nyt liv.

Vores forretning har adresse i Brøndby nær København, og vi tager dagligt imod biler, der skal pakkes ind i folie. Vi tager professionel hånd om din bil og hjælper dig gerne med at finde ud af, hvilken farve eller hvilken kvalitet du skal gå efter, når du hyrer os til folieindpakning.

Skal vi stå for din folieindpakning i København? Ring til os i dag over telefonen 42 90 94 00 eller skrive en mail til os på info@cphwrap.dk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Hvad er folieindpakning af biler?

  Du kan få pakket din bil ind i folie, så du kan beskytte lakken bedre, og du kan også få folie på for at give din bil en ny farve.

  Der er mange gode grunde til at gå med folieindpakning, og det er en billigere løsning, end hvis du overvejer at få omlakeret din bil. Vælger du en folie af en god kvalitet, får du en holdbar løsning, der kan holde i mange år.

  I forhold til vedligehold bør du være opmærksom på at undgå højtryksrenser og rengøringsmidler med mange kemikalier. Det kan skade folien på din bil.

  reklame på varebil firma - cph wrap arbejder

  Få en bil i din yndlingsfarve med folie

  Kan du ikke få din drømmebil i den farve, du ønsker dig allermest? Eller kan du gøre en god handel ved at købe en bil i en farve, du egentlig ikke bryder dig om?

  Så kan du sagtens tænke folieindpakning ind i bilkøbet. Er du ikke tilfreds med farven, fikser vi det gerne for dig. Vi skal blot låne din bil i en dag, og så får du den tilbage i en helt ny farve.

  Med folieindpakning er det muligt for dig at blive godt kørende i en bil i din yndlingsfarve.

  Folieindpakning af bil – priser i den lave ende

  Overvejer du, om folieindpakning er noget for dig og din bil? Men er du i tvivl om, hvor meget det vil koste dig?

  Det er ikke gratis at få folie på din bil. Det koster både i materialer og i arbejdsløn. Når det er sagt, er det dog en meget billigere løsning end at gå hele vejen og få omlakeret din bil.

  På vores værksted giver vi dig altid en god pris på folieindpakning, og vi sørger for, at du får et holdbart og flot resultat. Vil du gerne vide præcis, hvor meget det vil koste dig at få pakket din bil ind i folie?

  Så tøv endelig ikke med at kontakte os for info@cphwrap.dk at få en god pris på folieindpakning. Du kan eventuelt ringe til os 42 90 94 00, hvis du hellere foretrækker en uforpligtende snak om dine ønsker.

  Fordele ved at få pakket din bil ind i folie

  Folieindpakning af bil – hvilken farve skal du vælge?

  Det kan være svært at vælge farve til din bil. Hvilken farve er mest praktisk? Og ønsker du at blive mere eller mindre synlig i trafikken?

  Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for rådgivning. Det gælder både i forhold til farvevalg, udtryk eller kvalitet.

  Anmeldelser

  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  4.7/5

  4.7 ud af 5

  40 anmeldelser

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  Min oplevelse hos CPH Wrap har været yderst tilfredsstillende. Lige fra service og rådgivning til det endelige udførte arbejde.

  5/5

  Fantastisk service

  Professionel, engageret og fleksibel med service, der rækker ud over det forventelige ! 🙂

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  kanon flot arbejde på vores firmabil, vi er vilde med den og det flotte arbejde

  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  5/5

  5 ud af 5

  6 anmeldelser

  5/5

  Super søde og dygtige mennesker.

  Er meget tilfreds med den indpakning jeg fik på min private bil. De kan være svære at træffe på telefonen, men svarer hurtigt på mails

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Kontakt os allerede i dag – få en god pris på folieindpakning

  Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad folieindpakning kan gøre for din bil? Eller vil du gerne vide, hvad det vil koste dig at få os til at pakke din bil ind i folie?

  Du er velkommen til at kontakte os, så du kan få svar på alle dine spørgsmål. Ring til os på telefon 42 90 94 00, eller skriv til os på info@cphwrap.dk.

  Så vender vi hurtigt tilbage til dig for at gøre dig klogere på alt, der har med car wrapping at gøre.

  Find os

  Kontaktinfo