Folieindpakning udført af eksperter

Vi skærer det ud i folie for dig!

Folie er en elegant måde at dekorere på. Der findes et væld af spændende selvklæbende folier, der variere i farve og struktur. Desuden findes der selvklæbende folier, der er udstyret med specielle effekter og overflader med mønstre. CPH Wrap består af nok Danmarks dygtigste team til folieindpakning af bil. Du kan kontakte os på 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk, hvor vi kan tage en snak omkring dine ønsker til folieindpakning.

Selvklæbende folier kan bl.a. bruges til at dekorere glaspartier, vægge, gulve og facader med eksempelvis tekst, logo, henvisning og markering, hvilket du både kan gøre inde og ude. Du kan også bruge selvklæbende folie til at skabe et mere motiverende miljø, til at øge salget i din butik eller som afskærmning på glaspartier.

Specialister i bilindpakning

Hos CPH Wrap er vi specialister i folieindpakning af bil til såvel private som erhverv. Vi har mange års erfaring og har nok Danmarks dygtigste samt bedste team til at stå for din bilindpakning samt andre folieløsninger.

Når vi står for folieindpakningen sørger vi for at du får et holdbart og flot resultat. Vi rådgiver fra a til z – lige fra materiale, mønster og farve samt overfladen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Den perfekte folieindpakning

Alt efter dit valg, kan vores folieindpakning holde fra 6 måneder og helt op til 8 år. Så drømmer du om en ny farve på bilen, et flot mønster eller lignende, kan du uden tvivl kontakte os hos CPH Wrap til at stå for din folieindpakning af bil. Du kan fange os på telefon 42 90 94 00 eller e-mail info@cphwrap.dk.

© Copyright 2020 CPH Wrap - Udviklet af Best-One A/S