Folie til bil Amager

Få professionel folieindpakning til din bil nær Amager. Det er et billigere alternativ til ny bil lakering. Det får din bil til at se hel ny ud.

Hvad er fordelene ved folieindpakning?

Der er mange fordele ved, at man indpakker sin bil i folie. Nedenfor kan du se 5 forskellige fordele, der er ved folieindpakning:

Beskytter lakken på din bil

Folieindpakning af din bil ser ikke kun godt ud, men det er også med til at beskytte bilens lak. Derved undgår du, at din bil bliver udsat for skadelige UV stråler, stenslag og ridser fra en bilvask.

Modsat en hel lakering af bilen kan en folie hurtigt og nemt fjernes igen, så du nemt og hurtigt kan få den originale lakerings-farve tilbage.

Det er en billigere løsning

Udover at folieindpakning kan beskytte din lak imod diverse skader, så er det også en langt billigere løsning, end at få hele bilen lakeret om. Du kan få en kvalitetsfolie, som er en sikker løsning, der kan holde i mange år. Det er en længerevarende investering for din bils udseende. 

Når du skal vedligeholde folien på din bil, så er det vigtigt at du sørge for, at bilen ikke bliver udsat for højtryksrenser og rengøringsmidler, som har mange kemikalier i. Det kan nemlig skade folien på din bil.

Du kan være kreativ med folien

Der er ikke nogen grænser for, hvilke farver du ønsker til folieindpakningen. Du kan gøre bilen til dit helt eget projekt, og gøre det til den mest unikke bil, der kører på vejene.

God ide til leasede biler

Hvis du leaser en bil i en længere periode, så kan det også være en god ide at få den pakket ind i folie. Det kan blive en dyr affære, hvis der kommer ridser og buler under leasingperioden, når du skal aflevere bilen tilbage til bilforhandleren. Ved at indpakket bilen i folie, kan du mindske risikoen for diverse skader, og dermed spare penge på længere sigt.

Giver noget nyt liv i din bil

Folie kan give din gamle bil et nyt look, så overfladen ser helt ny ud, og skjuler de slidtag og ridser, som der muligvis er på bilen. Derved slipper du for at blive bekymret, hvis bilen ser sørgelig og trist ud, når den bliver frisket op med folie, fordi det giver din bil noget nyt liv. 

folieindpakning af ford mustang fra hvid til guld

Folieeksperter nær Amager der fokuserer på service

Hvis du søger et nyt udseende til din bil, og helst ikke vil af med hele din opsparing for at opnå det, så kan du løse dette ved folie til bil nær Amager. Hos CPH Wrap kan vi løse problemet for dig. Vi har dygtige og erfarende medarbejdere, som er rutineret i bilindpakning. 

Vi fokusere på at hjælpe dig

Vi er ikke interesseret i, at sælge vores kunder et bestemt produkt. Hos os er vi mere interesseret i at hjælpe dig med, at finde den bedste løsning, der matcher din bil. Vores virksomhed laver brugerdefinerede løsninger til folie til bil nær Amager, så du kan få en skræddersyet aftale, der passer til dine behov og ønsker, som du har til bilen.

Folie på bilen skal gøres nøjagtigt

Folien på en bil skal gøres meget præcist, hvilket kræver en del års ekspertise og erfaring med det. Vores folieeksperter fokuserer på to vigtige faktorer; kreativitet og kvalitet. 

Disse faktorer er i centrum, så vi kan tilbyde dig den løsning, som du lige præcis har brug for. Vi er meget imødekommende og arbejder fokuseret med at skabe et produkt, der passer til det du efterspørger.

Vores medarbejdere er fleksible og særdeles serviceminded. De kan udføre alle slags opgaver, både småopgaver og totalløsninger, som er helt brugerdefineret.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Få folie til bil nær Amager

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud på folie til bil nær Amager. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular.

  reklame på varebil firma - cph wrap arbejder

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud