Folieindpakning i København – når du gerne vil give din bil nyt liv

Skab opmærksomhed med professionel folieindpakning i København

Få dit budskab frem med folieindpakning og logo på bilen

Er du interesseret i at beskytte lakken på din bil mod dagligt slid, stenslag og diverse skrammer fra vaskehallen? Måske kunne du blot tænke dig at give din bil et helt nyt udsende med en ny farve? Uanset dine ønsker kan folieindpakning være løsningen for dig.

Hos CPH Wrap har vi en bred række services til biler. Blandt de forskellige services tilbyder vi folieindpakning af biler i København. Vores ekspertise ligger i at påføre folie til biler både for privat- og erhvervskunder. Du kan derfor trygt efterlade dit foliearbejde til os. 

Ønsker du ligeledes at få reklameret dit firma, mens du er på landevejen, så kan vi med stor fordel også stå for din bilreklame i København. Vi har gennem vores mange års erfaringer med folieindpakning og bilreklame hjulpet utallige kunder, med at løfte udseendet på deres biler.

Kunne du derfor tænke dig en professionel håndtering af din bil til en folieindpakning, så står CPH Wrap altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os telefonisk på 42 90 94 00 eller udfylde vores kontaktformular her på siden med en kort beskrivelse af dine ønsker.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Hvorfor vælge en folieindpakning?

  Der er mange gode grunde til at få pakket din bil ind i folie af CPH Wrap. Med en folieindpakning giver du din bil et ekstra lags beskyttelse, som skåner din bil for dagligt slid og eventuelle ridser.

  Ikke alene beskytter en folieindpakning din bil for slid, men den giver også muligheden for at vælge en helt ny farve. Du kan ofte spare penge på at få pakket din bil ind i folie, fremfor at om lakere den. 

  Vælger du en folie af høj kvalitet, kan du forvente en holdbar løsning, der holder mange år frem.

  Ønsker dit firma at skabe et nyt blikfang hver kvartal med et nyt design ud fra årstidens forskellige events? Her taler vi eksempelvis om alt fra Black Friday tilbud, juletilbud til større begivenheder, som dit firma afholder m.m., så er folie til bil i København med garanti vejen frem. 

  folieindpakning af farver
  Folie til bil København folieindpakning af ford mustang fra hvid til guld

  Billig folieindpakning

  Her hos CPH Wrap ved vi, at der findes et hav af udbydere ude i København, som udfører bilindpakning. Det gælder lige fra de helt dyre til de billige udbydere. 

  Hvis prisen er for godt til at være sandt, er det vores klareste anbefaling, at man helst skal takke nej til tilbuddet. I de fleste tilfælde er det ikke altid den bedste idé, at man vælger den billigste løsning. Det kender man jo fra, når man køber tøj eller køber en bolig. 

  Vi arbejder ud fra at skabe fantastisk blikfang, som er skræddersyet efter dine behov og dine kunders forventninger. I vores verden findes der ikke to ens bilbeklædninger. Det betyder, at din folieindpakning pris er skræddersyet dine ønsker på vores arbejde.

  Hvor meget koster det at lægge folie på en bil?

  Fordi der ikke findes to ens bilbeklædninger kan det være svært at komme med en pris på, hvad montering af bil folie vil koste. 

  Folieindpakning i København kan koste mellem alt fra 5.000 kr. til over 40.000 kr. Det er vigtigt at pointere, at prisen naturligvis vil variere efter din biltype, antal biler og folietype. 

  Vores priser er altid gennemsigtige og kun skræddersyet efter dine ønsker. Ønsker du kvalitetsrigtig foliearbejde med en langvarig og holdbar løsning, kan du allerede nu tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på info@cphwrap.dk, eller give os et kald på 42 90 94 00.

  Anmeldelser

  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  4.7/5

  4.7 ud af 5

  40 anmeldelser

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  Min oplevelse hos CPH Wrap har været yderst tilfredsstillende. Lige fra service og rådgivning til det endelige udførte arbejde.

  5/5

  Fantastisk service

  Professionel, engageret og fleksibel med service, der rækker ud over det forventelige ! 🙂

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  kanon flot arbejde på vores firmabil, vi er vilde med den og det flotte arbejde

  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  5/5

  5 ud af 5

  6 anmeldelser

  5/5

  Super søde og dygtige mennesker.

  Er meget tilfreds med den indpakning jeg fik på min private bil. De kan være svære at træffe på telefonen, men svarer hurtigt på mails

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud