One-way Folie

Værn om privatlivet med vinduesfolie man ikke kan kigge gennem til dine vinduer.

Undgå nysgerrige blikke med vinduesfolie man ikke kan kigge ind af

Vi kender det alle. Mørket falder på, og du tænder lyset i stuen, køkkenet eller soveværelset, og Puf! Pludselig er dit hjem blevet forvandlet til et akvarium til fri benyttelse af forbipasserende eller genboer. Selvom folk ikke stirrer længe eller bevidst, tiltrækkes øjet naturligt af lyset, ligesom møl tiltrækkes af en elpære. Selv når der ikke er lys indenfor, er det ikke den bedste følelse at have nysgerrige øjne på den anden side af ruden. Derfor vælger flere og flere at dække deres vinduer med one-way folie. Især ved boliger i stueplan kan dette være en god løsning, da der naturligt vil være større mulighed for forbipasserende. Ved at bruge vinduesfolie, som man ikke kan kigge ind af, får du dit privatliv tilbage, og du vil være fri til at lave, hvad du vil i dit hjem.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  One-way folie - privatliv i dit hjem

  Du kender måske allerede one-way folie fra film og tv. One-way folie er en effektiv løsning, da denne type folie tillader, at du kan se ud, men folk ikke kan se ind. Vinduesfolie man ikke kan kigge ind af, er enormt effektivt, og fungerer både i dags og aftentimer, så dit privatliv er sikret døgnet rundt. Folien vil udefra kunne ses som et mørkt spejl, og indefra vil den eneste ændring være en minimal formindskelse af det naturlige lysindfald.
   
  Som nævnt tidligere, kan blikke ind i din bolig være dybt ubehageligt, især hvis du bor i en lav liggende lejlighed ud til en travl gade. Stueetager er som reelt de mest udsatte, da de som reelt har vinduer i øjenhøjde. One-way folie kan være den rigtige løsning, hvis dette er tilfældet for dig. Ved at anvende vinduesfolie man ikke kan kigge ind af, slipper du for blikke fra forbipasserende.

  Den rette brug af one-way folie

  Når du benytter dig af vinduesfolie man ikke kan kigge ind af, er der ingen grund til at bruge mere end nødvendigt.

  Hvis du kun har behov for at dække den nederste del af dit vindue med one-way folie, kan du uden problem lade den øverste del forblive foliefrit.

  Vinduesfolie man ikke kan kigge ind af til arbejdspladsen

  Man behøver ikke kun at bruge one-way folie i private boliger. Mange moderne kontorbygninger er designet med store vinduer eller endda hele glasvægge for at få så meget naturligt lys ind som muligt. Dette har en positiv effekt på arbejdsmoralen, men det øger også chancen for uvelkomne øjne. At få belagt vinduerne på dit kontor med folie, der gør det umuligt at kigge ind, kan derfor være den rigtige løsning, især hvis du arbejder med sensitiv data og information. Ved at bruge vinduesfolie, som man ikke kan kigge ind af, sikrer du, at tilfældige forbipasserende ikke kan se ind og ved et tilfælde få øje på informationer om dit arbejde eller dine kunder. Vi ser ofte, at kontorer eller andre virksomheder får lagt one-way folie på den nederste halvdel af ruden, så der stadig kommer maksimalt sollys ind.

  Professionel rådgivning

  Ønsker du at få belagt dine vinduer med one-way folie, og har spørgsmål om hvordan dette bedst kan gøre, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid til rådighed i forhold til rådgivning og montering.

  Du kan kontakte os på 42 90 94 00, eller ved at sende en mail med dine tanker på info@cphwrap.dk. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med et uforpligtigende tilbud.

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud