Vinduesfolie med et personligt udtryk

Udsmyk dine glas og vinduespartier med vinduesfolie. En veludført vinduesfolie med motiv giver din bolig eller forretning et nyt og forbedret udtryk.
CPH Wrap tilbyder alt inden for specialdesignede vinduesfolier. Vi hjælper med alt lige fra design til produktion og montering.

Er du interesseret i specialdesignet vinduesfolie med motiv?
Ring til os, så tager vi en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

4 grunde til at få vinduesfolie med et personligt udtryk

Kort sagt så er det kun fantasien som kan sætte grænser for det personlige udtryk, som du vil have ud af dit vinduesfolie.

Vinduesfolie med motiv tilpasset dine omgivelser

Der er mange grunde til at foliere sine vinduer. Udover at skærme fra nysgerrige blikke, kan folie nemlig give et personligt udtryk.

Det er ikke kun erhvervsbygninger, som kan have gavn af vinduesfolie. Mange af vores private kunder bestiller folie i alverdens mønstre for at give deres bolig et mere personligt udtryk. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Vinduesfolie med mønster

  Hvilke typer vinduesfolie kan man få lavet? Det er næsten kun fantasien som sætter grænser for hvilke motiver man kan få lavet med folie. Vinduesfolie med mønster bliver hyppigt brugt som illustrativ løsning i institutioner og på kontorer. 
   
  Hvor kreative folier kan give et personligt udtryk til børneværelset, kan folie også have praktiske formål. Der findes standardiserede folier på markedet, som kan købes i byggemarkeder eller boligindretningsbutikker. Dog giver det et mere unikt og personligt udtryk, at få specialdesignet en folie som er tilpasset dine omgivelser.
   
  Hos os kan du få hjælp til at designe et udtryk, som passer til præcis det du ønsker. Læs mere omkring vinduesfolie her
   
  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  Vinduesfolie - adwise media

  Vinduesfolie med blomster

  Blomsterfolie er utroligt populært, hvilket giver god mening da det også giver et helt specielt udtryk, når solen rammer. Har du en yndlingsblomst, som du ønsker at få printet og monteret på dine vinduer?

  Så giver det god mening at få professionel hjælp til at lave et design, som du kan nyde godt af i mange år fremover. Du har også mulighed for at gøre det til et DIY projekt.

  one-way folie på vindue med blomster
  one-way folie på vindue stribet

  Vinduesfolie med striber

  Vinduesfolie med striber bliver hyppigt brugt til at give en fornemmelse af privatliv eller afskærmning, uden at lukke omverdenen helt ude. Folien kan leveres i alverdens farver og former.
  Montering af striber er ekstra besværligt, da det nemt kommer til at sidde skævt, hvilket ødelægger det samlede udtryk. Derfor anbefaler vi altid at lade en professionel stå for monteringen af vinduesfolie med striber. 

  Professionelt udført vinduesfolie

  Der findes et utal af muligheder inden for selvklæbende folie. Behovet for professionel hjælp afhænger af hvor stor opgaven er.
   
  Skal vinduesfolien placeres på udendørs overflader, eller skal folien fremstå kniv-skarp og professionel? Så er det altid en god idé at søge hjælp fra en professionel.
   
  De fleste der vælger selv at montere folie oplever vanskeligheder. Det kræver en utrolig præcision, ikke at sætte folien skævt eller undgå bobler. 
  Har du stadig mod på, selv at montere folie?

  Vores kunder vælger os typisk på grund af

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Søger du professionel hjælp til vinduesfolie?

  Vi hjælper gerne med alt lige fra udvikling af design, til montering af vinduesfolier med personligt udtryk.

  Ring til os i dag på 42 90 94 00, eller send os en e-mail på info@cphwrap.dk.

  Så tager vi en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig!

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud