Folie til bil København

Professionel hjælp ved folie til bil København. Giv din bil et nyt liv med en flot og iøjnefaldende folieindpakning.

Bil folie København – Få et nyt look

Folie til bilen er en nem og holdbar løsning, når du ønsker at ændre din bils look. Vi har en masse spændende folieindpakninger, der varierer i alle mulige farver, strukturer, mønstre, specielle effekter og meget mere. Der er stort set ingen begrænsninger, når det kommer til folie, andet end det din fantasi tillader. Du kan stort set få det fuldstændig, som du ønsker dig det. Vi rådgiver dig selvfølgelig, så vi sammen finder frem til den bedst mulige løsning. Du kommer med ideerne, og vi har professionalismen til at udføre dem.

Din ekspert i folie til bil

Vil du gerne give din bil et nyt og lækkert udseende, uden at skulle betale alt for meget. Så er folieindpakning hos CPH Wrap løsningen på dine problemer. Vores dygtige og grundige medarbejdere er nemlig specialister i bilindpakning. Vi har rigtig mange års erfaring, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil ændre din bils udseende. Med vores ekspertise sørger vi for, at din bil ser godt ud og samtidig skaber blikfang i gadebilledet.

Vi ved at det kan være lidt af en udfordring, når man for første gang skal vælge sin folie på bil i København. Vi vejleder dig derfor hele vejen igennem processen, så du ikke går fortvivlet herfra.

Ønsker du at høre nærmere, om hvordan vi kan hjælpe dig og din bil, er du mere end velkommen til at kontakte os på 42 90 94 00 eller sende en mail på info@cphwrap.dk. Så giver vi dig svar på dine spørgsmål og gør dig klogere på hvad folie på bil egentlig er.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Beskyt din bil med folie

  Folie er en god og nem måde at beskytte din bil på. Kort sagt når du får pakket din bil ind i folie, beskytter du bilen på den lange bane. Folie passer nemlig på lakken, hjælper mod stenslag og beskytter mod ridser fra f.eks. vaskehallen.

  Folieindpakning i København kan ligeledes nemt og hurtigt fjernes igen, så du kan få din gamle originale lakeringsfarve tilbage. Det er derfor, folie er en rigtig god og billig løsning fremfor at få bilen om lakeret. Når vi monterer folien på din bil, sørger vi for så vidt muligt, altid at undgå overlapninger i folien. Dette skaber det klart bedste og flotteste resultat og look.

  reklame på varebil firma - cph wrap arbejder

  Hvordan er processen med foliering af biler?

  Vores 3 trins process er nøje beskrevet, så vores kunder kan følge, hvordan vi udfører vores folie til bil i København. Læs mere om processen her:

  1

  Når du har besluttet dig for, at du vil have monteret folie på din bil, starter vi typisk med, at høre hvad dine ønsker omkring dette er. Når vi i samarbejdet har fundet frem til den optimale løsning, designer vi det på computeren. Derved kan du se, hvordan din bil vil komme til at se ud. Når du så har godkendt designet, begynder vi at producere den ønskede folie.

  2

  Når folien er færdigproduceret, begynder vi at montere det på din bil. Her starter vi med en yderst grundig højtryksrensning af bilens overflade, så vi er sikre på, at der ikke kommer noget skidt og snavs under folien. Herefter er næste step at få monteret folien. Denne del kræver flere sæt hænder, og derfor er vi flere om at få det gjort. Det er nemlig vigtigt at folien sidder helt perfekt for, at din bil kan få det helt perfekte finish.

  3

  Til sidst laver vi en grundigt kvalitetstjek af bilen inden du får den leveret tilbage. Her gennemgår vi samtlige kanter og hjørner nøje, så vi er sikre på, at folien sidder fuldstændig perfekt. Når du kommer og henter bilen, giver vi dig samtidig et par gode råd til, hvordan du skal pleje og behandle bilens folie. Det er f.eks. vigtigt at undgå rengøringsmidler med for mange kemikalier i, da det kan ødelægge folien på sigt. Hvis du følger vores råd, kan folien stå helt skarpt og pænt mange år fremover, hvilket du får meget større glæde af.

  Folie til bil pris

  Der er flere forskellige faktorer der spiller ind, når vi taler bilindpakning priser. For det første afhænger det af størrelsen på bilen. Denne bestemmer selvfølgelig hvor meget folie, din bil skal bruge for at det dækker helt. Derefter kommer det også an på hvor meget tid vi skal bruge på at rengøre bilen, for at folien kommer til at sidder helt perfekt og der ikke lægger sig skidt og snavs imellem lakken og folien.

  Dernæst afhænger din bil folie pris også i høj grad af hvilken type folie og hvilket mønster du vælger. Skal du have et bestemt mønster på bilen, kræver det en større præcision for at få den helt perfekte finish. Derfor tager dette også længere tid end normalt.

  Når du vælger os, får du altid en fornuftig og fair pris, og vi bruger udelukkende produkter af højeste kvalitet.

  Har du yderligere spørgsmål til bilindpakning priser, er du altid velkommen til at kontakte os på 42 90 94 00 eller på mail info@cphwrap.dk. Så kan du altid få et uforpligtende tilbud. Læs gerne mere om fordelene forneden.

  folieindpakning af farver
  folieindpakning af ford mustang fra hvid til guld

  Fordele ved at få folieindpakning af din bil

  Lad os lige først slå en ting fast, som du skal være opmærksom på. Foliering af din bil er ikke det samme som at få den lakeret. Det betyder nødvendigvis ikke, at det er en dårligere løsning. Det er nemlig oftere en hurtigere og billigere løsning at få bilen pakket ind i folie, samtidig med at du får et langtidsholdbart resultat. Vi vejleder dig i starten og skræddersyr en løsning, der er tilfredsstillende for dig.

  Derudover er det også en rigtig god metode til at give din bil det smukkeste look efter dine ønsker. Vi har nemlig mange forskellige farver og mønstre, hvilket vil gøre din bil mere unik end din nabos eller konkurrent. 

  Det er samtidig også utrolig nemt at skifte looket, hvis du ønsker dette. Så hvis du har svært ved at vælge hvilken farve, du synes er flottest, vil folie være en perfekt løsning, da det er nemt at tage af igen og skifte til en ny farve. Det er derfor helt i orden at have mange yndlingsfarver.

  Andre fordele ved folie til bil København

  En anden rigtig god fordel ved at få pakket din bil ind i folie, det er, at det som sagt beskytter lakken mod slitage og ridser. Skulle du opleve at få stenslag, efter du har fået bilen pakket ind, vil folien hele slaget og få selve stenslaget til at forsvinde igen. Derudover beskytter folien også lakken mod solens skadelige UV stråler, så lakken ikke falmer med tiden.

  Til sidst er der selvfølgelig også en økonomisk fordel. Det betyder, at du kan spare mange penge på at vælge denne type løsning i stedet for at omlakere bilen. Har du f.eks. en bil, som du gerne vil bevare den oprindelige lak på, eller tænker at bilen er mere værd med den originale farve og dele, vil folie være den perfekte løsning, da det forholdsvis nemt kan tages af igen, hvis du skal sælge bilen.

  Lyder denne folieindpakningsløsning som noget for dig, kan du altid kontakte os på 42 90 94 00 eller mail info@cphwrap.dk og så får du et uforpligtende tilbud du kan tage stilling til.

  Anmeldelser

  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  4.7/5

  4.7 ud af 5

  40 anmeldelser

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  Min oplevelse hos CPH Wrap har været yderst tilfredsstillende. Lige fra service og rådgivning til det endelige udførte arbejde.

  5/5

  Fantastisk service

  Professionel, engageret og fleksibel med service, der rækker ud over det forventelige ! 🙂

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  kanon flot arbejde på vores firmabil, vi er vilde med den og det flotte arbejde

  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  5/5

  5 ud af 5

  6 anmeldelser

  5/5

  Super søde og dygtige mennesker.

  Er meget tilfreds med den indpakning jeg fik på min private bil. De kan være svære at træffe på telefonen, men svarer hurtigt på mails

  5/5

  Fem store stjerner herfra

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud