Montering af vinduesfolie - Tips og tricks

Måske ønsker du at værne om privatlivets fred eller måske vil du skabe et personligt udtryk med vinduesfolie.
Der kan være mange oversager til at få monteret vinduesfolie. Her får du en guide med tips og tricks, til hvordan du opnår de bedste mulige resultater. 

Opsætning af vinduesfolie

Opsætning af vinduesfolie er en kunstart. Gøres det forkert, kan der opstå bobler og ujævnheder, som ultimativt kan betyde at folien ikke kan bruges. Montering af vinduesfolie kræver derfor tålmodighed og snilde.
 
Hvis du vil være sikker på at opnå gode resultater anbefales det at få professionel hjælp. Har du mod på at prøve selv, kan du nedenfor læse vores guide til hvordan du bedst muligt selv kan montere vinduesfolie. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Sådan gør du - Montering af vinduesfolie

  Det skal du bruge

  Før du kan gå i gang med at montere vinduesfolie, skal du sikre dig at du har følgende ting klar. En vandforstøver, en hobbykniv, en folie skraber og vinduesfolie selvfølgelig, 

  Rengør vinduet

  Det første du skal gøre er at rengøre vinduet grundigt. Brug eventuelt en mikrofiberklud, så du er sikker på at få alt støv og smuds af vinduet. 

  Beskær folien

  Folies skal nu beskæres så den dækker en smule bredere end området du ønsker at montere på. Regn med et par centimeter på hver side. 

  Montér folien

  Nu er du klar til at montere folien på vinduet. Først sprayer du vand på vinduet med forstøveren. Dernæst trækket beskyttelsesfilmen af folien og folien monteres på vinduet. Du kan nu trække forsigtigt i folien til den ønskede placering. Når alt sidder som det skal, sprayer du på folien igen, med vandforstøveren. 
   

  Skrab og beskær folien

  Det er her hvor tungen skal holdes lige i munden. Tag nu folieskraberen og skrab boblerne og vandet “ud” fra folien. Dette skal gøres forsigtigt, så folien ikke bliver skubbet ud af positionen. Når folien er skrabet, og der ikke længere er bobler eller vand, skal det overskydende folie beskæres med hobbykniven.
   

  Få professionel hjælp til montering af vinduesfolie

  Lyder det med montering af vinduesfolie lidt besværligt? Og ønsker du smukke resultater, med skarpe kanter?
   
  Der er mange fordele ved at søge professionel hjælp til montering af vinduesfolie. 
  Hos CPH Wrap lever vi af at montere folie på biler og skilte.
   
  Vi er desuden eksperter i vinduesfolie og hjælper kunder med alt lige fra design til montering af vinduesfolie. Vi laver alt lige fra dekorative folieløsninger til matteret folie og one-way folie som skal afskærme fra nysgerrige blikke.
  Vindue
  Vinduesfolie - adwise media
  reklame på varebil firma - cph wrap arbejder

  Fordelene ved at vælge CPH Wrap

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Søger du professionel hjælp til vinduesfolie?

  Vi hjælper gerne med alt lige fra udvikling af design, til montering af vinduesfolier med personligt udtryk.

  Ring til os i dag på 42 90 94 00, eller send os en e-mail på info@cphwrap.dk.

  Så tager vi en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig!

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud