Vinduesfolie

Få vinduesfolie i alle afskygninger. Nedenfor kan du læse mere om, hvorfor du skal få os til at lave dit vinduesfolie.

Vinduesfolie til alle formål

Drømmer du om at få din virksomheds logo eller navn på vinduerne på kontoret? Eller vil du gerne kunne skærme for nysgerrige blikke, så forbipasserende ikke kan se ind?

Hos CPH Wrap laver vi vinduesfolie til alle formål. Vi hjælper virksomheder med at få lavet vinduesfolie i form af logo eller bogstaver til glasdøren eller vinduespartiet. Og vi hjælper også private kunder med at skærme af for nysgerrige blikke eller lave vinduesfolie med blomster, mønstre eller noget helt tredje.

Vi har adresse i Brøndby, og vi hører også gerne fra dig, hvis du er interesseret i at få fremstillet vinduesfolie til privaten eller til din virksomhed.

Du kan kontakte os på 42 90 94 00, så kan vi tage den indlede samtale om dine ønsker. Du kan eventuelt skrive en mail til os på info@cphwrap.dk, hvor du her beskriver dine ønsker og behov.

Fordele ved vinduesfolie

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.


  Vinduesfolie – se ud, ikke ind

  Bor du nede ved jorden? Eller har du kontorplads i stueetagen ved et større vinduesparti?

  Så kender du sikkert alt til de mange nysgerrige blikke, der har det med at finde ind til dig i løbet af dagen. Vil du gerne slippe for, at forbipasserende kigger ind ad dine vinduer, kan du med fordel få sat vinduesfolie op. Vinduesfolie som skaber privatliv findes enten som one-way folie, hvor man kan se ud men ikke ind i dagtimerne. Alternativt kan man få lavet matteret vinduesfolie, hvor man hverken kan se ind eller ud hele døgnet.

  Det skygger ikke for lyset, og du kan stadig se ud, men du slipper for, at andre kan se ind til dig i de lyse dagtimer.

  Skræddersyet vinduesfolie med dit eget personlige motiv

  Vil du gerne have sat helt neutralt vinduesfolie op uden nogle former for motiv? Eller drømmer du om at få dit logo, dit virksomhedsnavn eller noget helt tredje op på dit vindue eller din glasdør? Begge dele er en mulighed, når du bestiller vinduesfolie gennem os. Vi kan både levere et neutralt stykke folie til dit vindue, og vi kan også lave vinduesfolie med motiver. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dit vinduesfolie skal se ud – og vi hjælper dig gerne med at designe det og få det sat flot op.
  Indpakning af folie. Bil, varebil, trailer og lastbil. Cph wrap arbejder professionelt med foliering af køretøjer
  Vinduesfolie - adwise media

  Vinduesfolie med mønster skaber et anderledes udtryk

  Du kan vælge at gå med en helt neutral form for vinduesfolie, hvor der hverken er logo, mønster eller andet på. Her vil formålet primært være afskærmning. Så du kan se ud, men andre ikke se ind. En anden mulighed er at få lavet vinduesfolie med mønster, blomster eller et helt tredje motiv. Det giver et andet udtryk, og det kan blandt andet være med til at skabe blikfang. Det er dig, der i sidste ende bestemmer, hvordan folien til dit vindue skal se ud. Men vi er gerne med dig hele vejen, så du kan få den sparring og vejledning, du har brug for.

  Leg med udtrykket – få lavet et personligt vinduesfolie

  Når det kommer til de motiver, du gerne vil have på dit vinduesfolie, er der rig mulighed for at lege med udtrykket. Vi kan lave folie til dine vinduer i de farver, du ønsker, med de bogstaver, du efterspørger, eller med det logo eller motiv, der passer bedst ind i din indretning.

  Hos os får du en skræddersyet løsning med et professionelt og personligt udtryk.

  Solfilm - Se ud, ikke ind

  Solfilm er en populær løsning, som giver muligeden for at se ud, men ikke ind af vinduerne om dagen. Solfilmen virker ved, at den reflekterer solen og skaber en spejl effekt.

  Dette virker dog ikke om aftenen, da lyset kommer indefra og ikke udefra. Ud over at give privatliv har solfilm også yderligere fordele. Med solfilm beskyttes boligen fra varmeindfald og giver derfor et bedre indeklima.

  Blandt andet derfor er solfilm en populær løsning i kontorbygninger, hvor man ønsker at bevare lysindfaldet.

  Få hjælp til montering af vinduesfolie, så det sidder lige i skabet

  Bestiller du vinduesfolie gennem os, monterer vi det også gerne for dig. At dit folie bliver sat rigtigt på dine glasdøre, vinduer eller glasvægge, er med til at sætte prikken over i’et.

  Vi er vant til at sætte folie op, og derfor kan vi gøre det på en effektiv, hurtig og korrekt måde. Med vores hjælp kan du ikke alene få lavet et færdigt og flot stykke vinduesfolie – du kan også få det sat op, så det sidder helt perfekt.

  Du er velkommen til at give os et kald over telefonen 42 90 94 00, eller send os en mail på info@cphwrap.dk

  Kvalitetsløsninger til private og virksomheder

  Kvalitet er et nøgleord, når du samarbejder med os.

  Vi vægter kvalitet højt, og det har høj prioritet for os, at du ender ud med vinduesfolie, der matcher dine ønsker og behov. Det gælder, hvad enten der er tale om en mindre opgave med et enkelt vinduesparti, eller vi skal hjælpe dig med vinduesfolie til mange vinduer eller glasdøre.

  Vi knokler gerne for at komme fra idé til færdigt produkt – så længe resultatet bliver et kvalitetsprodukt, der lever op til dine og vores egne høje krav.

  Vinduesfolie til erhverv

  Ejer du en forretning er vinduespartiet en vigtigt del af kundernes førstehåndsindtryk.

  Et veludført foliearbejde fremmer følelsen af professionalisme og giver din forretning et stærkere udtryk. Kontorbygninger med store vinduespartier afslører ofte et virvar af ledninger og andet visuel støj under skrivebordet. Her kan vinduesfolie med logo kombineres med mat folie, som giver et bedre inde miljø og som desuden afskærmer fra visuel støj.

  Mulighederne er mange. Vil du gerne vide mere omkring dine muligheder for folie til erhverv? 

  Vinduesfolie - adwise media

  Glade kunder

  ★★★★★

  Service i top

  Vi har fået alle vores reklamer på servicevogne trailer mm. udført af CPH wrap, servicen er altid i top, samt en behagelig dialog, fair priser, og aftaler er altid overholdt 💪🏻👍🏻

  ★★★★★

  Man KAN købe sig til lykke!

  Jeg spørger ofte mig selv, om man kan "købe" sig til lykke? Penge er jo ikke alt. Men jeg vil mene, at man sagtens kan købe sig til "lykke" 😆 Jeg kunne desværre ikke få min Tesla i den farve, som jeg ønskede. Meeeen jeg må sg nok sige, at jeg bliver noget gladere, hver gang jeg kigger på min supere fed og top lækker folieindpakkede Tesla! Tak for det gode arbejde 😄

  ★★★★★

  Flot arbejde

  Mega god service, altid et fantastisk flot stykke arbejde og alt sammen til en fornuftig pris. Kan helt klart anbefale CPH Wrap ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Har du spørgsmål til os? Skriv eller ring

  Vil du gerne vide mere om vores ydelser eller priser på vinduesfolie?

  Vi sidder klar ved telefonen, hvis du gerne vil tale med os. Og vi tager os altid god tid til at høre om dine tanker og idéer i forhold til det vinduesfolie, du gerne vil have lavet.

  Giv os et kald på telefon 42 90 94 00, eller send os en e-mail på info@cphwrap.dk.

  Find os

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud